Du trenger:
1 gul løk
5 gulerøtter
3 fedd hvitløk
5 middels store poteter
1 persillerot
3 stangselleri
Timian
pepperkorn
Fond (buljong går også fint)
Fremgangsmåte:
Blank grovhakket løk og hvitløk, hakk resten av grønnsakene i gaffelstore biter, sleng disse i gryten sammen med løken og la det surre i noen minutter. Hell på fond så det dekker grønnsakene. Ha i pepperkorn og timian. La det småkoke til alle grønsakene er møre. Det kan lønne seg å skumme suppen, da blir den klarere om man blir kvitt urenhetene, men dette er for å være ærlig en estetisk operasjon. Mens det koker steker du perfekt stekt kyllingbryst til alle middagsgjestene og dekker bordet. Presto voila, sunn middag på 30 minutter!
Fargerik, smaksrik og sunn! |
Bon app!
xoxo Maren
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar