søndag 26. august 2012

Mitt lille kjøkken

Jeg falt for huset vårt få sekunder etter at vi satte bena inn på første visning. Men det var ett stort problem med det hele, og det var kjøkkenet. Jeg syns det fremstod som litt mørkt og stusselig, dessuten var det litt lite plass til alle dingsene mine. Men det var igrunnen ett problem vi kunne rette opp i.
Utgangspunkt
Frotene som var der var de ikeafrontene jeg ønsket meg, så vi kunne "bare" å supplere. Vi trakk kjøkkenbenken helt inn til veggen i det som var spisestuen, bygget inn ovn, micro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Vi valgte også å bytte ut vasken med en grandios sak i keramikk ettersom vi er lei av flekkete stålvasker (skal også nevnes at jeg har fantasert om den siden jeg fikk vite at den eksisterte). Det har vært en del problemer langs veien; ting har ikke blitt levert når det skulle, snodige løsninger og varer man ikke får lenger. Benkeplaten som lå der var en av disse tingene, crap. Siden 'nesten likt' ikke holder, falt valget på å bytte hele sulamitten med noe helt annet. Både Jørgen og jeg falt for en plate som ligner drivved, så den valgte vi og det angrer vi ikke på!
Slik ser det ut i dag, komplett med kunsten til Luna på tavlen
Dype kjøkkenskap er noe herk å finne frem i, så vi satte skuffer overalt. Deilig! Det er fortsatt en del som gjenstår, vi mangler noen sokkelfronter, kjøleskapsdør og noe annet småtteri. Jeg må bestemme meg for hva vi skal ha over benken bak vasken og i sprutsonen bak stekeplaten. Står mellom fliser og en glassplate med kul tapet bak. Tidenes gøyeste lamper er bestilt til å ha over benken, turkise flower pots, koster en liten formue men er verdt hver krone.

Tidenes tøffeste kjøkkenlamper


Her kommer det til å bli laget en masse god mat! Orkideen Leif trives også godt på mitt lille kjøkken.
Orkideen Leif

xoxo Maren2 kommentarer:

  1. Fint! Elsker flower pot lampene. Har en selv i gult! ..og er helt enig i at skuffer er mye bedre enn skap!

    SvarSlett
    Svar
    1. De er så utrolig kule! De beviser at god design varer leeeenge...

      Slett